Jós Hangelos Rolandos

Ördögűzés

2023. december 25. - Jós Hangelos Rolandos
Az Ördögűzés, pontosabban Démonűzés valósága napjainkban. Ingával nézem a szellemek energiáit: angyalokét és a rossz szellemekét. Utóbbi esetben ha az illető személyen van rossz szellem, akkor rontás, ha a testében van: akkor megszállás. Ha van gonosz szellem a testében, akkor értelemszerűen nincsen angyala (átok).
Akire azt mértem be, hogy gonosz szellem van a testében, arra az alábbi tünetek többsége jellemző (a tünetek együttese és erőssége sok tényezőtől függhet): az illető személy hirtelen haragú, indulatos, máskor meg normális. Nem tudja, vagy nehezen tudja kontrollálni magát, máskor meg normális. Esetleg magába beszél és akár olyan hangokat hall, hogy öljön meg valakit. Beszél hozzá „valaki” (na mikor belém jött, akkor ezt én is átéltem). Általában ezen ok miatt titkolják és nem mennek orvoshoz ezen problémával.
Betegségek is kísérhetik: mentális és idegrendszeri, néha hirtelen izomrángás (nekem több napig rángatózott a szemem alatti izom), női betegség, akár rák. Talán magas vérnyomás is ide tartozik. Értelmetlenül beszél és állít dolgokat. Esetleg feledékenység, koncentráció hiánya, nehéz tanulás, álmában beszél.
Fontos hangsúlyozni, hogy az Ördögűzés orvosi vizsgálatot és kezelést nem helyettesít! A meglévő gyógyszerek szedését tilos abbahagyni!
Minél több visszajelzést kapok, annál többet és pontosabbat tudok mondani.
Bennem és másban is felmerül a kérdés: hogyan kerülhet egy gonosz szellem egy emberi testben? – Ez annak a dilemmája, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás? Az illető személy gonoszságot tett és ezáltal beletudott menni egy rossz szellem a testébe, vagy az illető azután lett rossz és gonosz ember, miután belement egy gonosz szellem…
Fekete-mágiával – én tudok tipikusan gonosz szellemet, sőt többet a testbe küldeni és még kérni is, hogy mit csináljanak. Szerintem az lehet a jellemző, hogy a házban volt rossz szellem, inkább több és ez mehetett az emberi testbe. Minden szellem úgy tud lenni, hogy energiát vesz el: embertől, kutyától, de a ház energiájából is. A rossz szellem célja megérthető: egyetlen célja, hogy energiát szerezzen és „létezzen”, energia nélkül „meghal”. Ha a házban több rossz szellem van, akkor jelentősen és gyorsan elveszik és csökkentik a házban lévő energiát, és az egyik a megmenekülés céljából a testbe megy – bár a logikus az lenne ha tovább állna egy másik házba, de talán tárgyhoz vannak kötve. Egy rossz szellem miért nincs a Pokolban? Azt ingáztam le, hogy a Démonok lemondtak róla (?), a Mennyországba nem mehet. A jelenlegi tudásom alapján ezt a teóriát vázolnám fel
st_francis_borgia_helping_a_dying_impenitent_by_goya-reszlet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://joshangelos.blog.hu/api/trackback/id/tr3718288401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása