Jós Hangelos Rolandos

reklámok, árak:

2023. május 23. - Jós Hangelos Rolandos
YouTube videók: www.gonosz.hu
Keressetek Facebookon: www.hangelos.hu Jós Hangelos


Szeretnéd megtudni, mik várnak rád az életben? van-e egy védőangyalod, aki vigyáz rád? Engedd, hogy megosszam veled jóslásom és a mágia erejét! Én vagyok Jós Hangelos, jóslással és mágiával foglalkozom.

Az élet tele van meglepetésekkel és kihívásokkal. Angyalaim megmutatják neked a jövődet, rejtett veszélyeket, például közlekedési baleseteket, és megmutatni, ha védőangyalod a pokolra került (átok). Ha úgy halsz meg, hogy nincsen, akkor a Pokolra kerülsz!
A jóslásom segítségével betekinthetsz a jövőbe, és megtudhatod, milyen lehetőségek várnak rád és kerülheted el. Az inga egy hatalmas eszköz, melynek segítségével kapcsolatban vagyok a spirituális világgal.
Ne hagyd, hogy a bizonytalanság és a kérdések kínozzanak. Engedd meg nekem, hogy megvilágítsam az utadat, és segítsek megtalálni azokat a válaszokat, amikre vágyakozol.
És mágiámmal megváltoztatom a jövődet pozitív irányba, ellenségedre pedig átkot küldök!

szellemahazban.jpg

spiritfelm_targy.jpg

atokkuldese.jpg

kvantumkontroll.jpg

nevjegy2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://joshangelos.blog.hu/api/trackback/id/tr8818130796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása