Jós Hangelos Rolandos

Szerződés az Ördöggel

2023. december 25. - Jós Hangelos Rolandos

Speciális átok: az angyal energiája kettes – szerződés az Ördöggel! Ilyen esetben az illető személy őrangyala Börtönben van – szerződést kötöttek a Sátánnal, bár inkább azokkal a démonokkal, akiket a fekete-mágia során megidéztek.

Ilyen eset a fekete esküvő, mikor meg akarnak szerezni egy személyt és többet akarnak mint szerelemi mágia. Mind a két fél angyala börtönbe kerül, kényszerkapcsolat lesz belőle, nem lesznek boldogok, hiszen nincsen angyaluk. Haláluk után a túlvilágon is össze lesznek kötve.

Ha egy olyan személyre csinálnak fekete esküvőt, akinek éppen van párja, akkor annak az angyala a Pokolra kerül, a házába meg Démon. Ez a Démon gondoskodik arról, hogy tönkre menjen a párkapcsolatuk.

 

Az Ördöggel kötött szerződés másik formája, amikor pénzbevonzó Telihold-mágiát csinálnak (egyes esetek). Ekkor az illető személy nem csak a saját lelkét adja el az Ördögnek, hanem az összes családtagét – az összes családtag angyala börtönbe kerül.

A családtagok feltehetően évente meghalnak. Ha már történt ilyen, akkor az elhunyt családtag lelkét is menteni kell!

Nem adásvételi szerződést bontok fel! Az eljárás lényege hogy a Pokol Démonjaitól kiérem az angyalokat a Börtönből.

satan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://joshangelos.blog.hu/api/trackback/id/tr6918288429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása