Jós Hangelos Rolandos

Speciális átok: az angyal energiája egyes.

2023. december 25. - Jós Hangelos Rolandos

Speciális átok: az angyal energiája egyes. Ilyen esetben az illető személy őrangyalát Démonok tartják fogva a temetőben. Viszont nem biztos hogy elátkozás következménye, mint ahogy rákérdeztem és tényleg az illető személy személyes tárgyat tett az elhunyt koporsójába, pontosabban a ruhájába -medált.
Ez egy román elátkozás, mikor ruhadarabot, vagy személyes tárgyat tesznek a sírba, vagy ásnak el a temetőbe. Ha az illető személy személyes tárgyat ad a halottnak, így az sem kizárt hogy saját magát átkozza el! Az eljárás nagyon speciális, az elvileg megoldhatatlan feladatot sikerült kitalálnom.

A nagyon veszélyes eljárás (angyali sereget küldök a temetőbe hogy „öljék” meg ott az összes démont és rossz szellemet) helyett sikerült más trükkel megoldanom: az eljárás lényege, hogy a Pokol démonjait a temetőbe küldöm, akik kikövetelik az őrangyalt és neki nem mondhatnak nemet. Az őrangyalt elviszik a Börtönbe (na itt ért a meglepetés, mert azt hittem a Pokolba fogják vinni). Tehát az angyal energiája kettes lesz, börtönbe kerül. A Pokol démonjaitól meg kikérem a börtönből az őrangyalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://joshangelos.blog.hu/api/trackback/id/tr2218288393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása